e
Banner

Etiketler: aydın alpa



Pegasus Kargo Sabiha Gökçen’i Atatürk Hava Limanı’na bağlıyor



 ‘Zamanında ve kaliteli hizmet’ felsefesiyle her geçen gün artan hizmet noktaları ile büyümeye devam eden Pegasus Kargo, Aralık ayından itibaren müşterilerine sunduğu başarılı hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.





Pegasus Kargo, Leısure Cargo Fzco ile iş birliği yaptı


Yayın: 11-01-2013
Kategori: Havayolu

 ‘Zamanında ve kaliteli hizmet’ felsefesiyle her geçen gün artan hizmet noktaları ile büyümeye devam ediyor. 2013 yılıyla birlikte Ortadoğu, Afrika ve Hindistan bölgelerindeki varlığını pekiştiren Pegasus Kargo, Dubai merkezli Leisure Cargo FZCO’yu Ortadoğu, Afrika ve Hindistan kargo genel satış acentesi olarak atadı.





Pegasus Kargo Sponsorluğunda Uluslararası Hava Kargo Lojistik Konferansı



Pegasus Kargo, Yeditepe Üniversitesi iş birliği ile tüm sektör ve öğrenciler için “Uluslararası Hava Kargo Lojistik Konferansı” düzenliyor.




Lojistik Sektörünün Profesyonel Akademisyenleri



Milyar dolarlık ciroya ulaşan lojistik sektörü 21. yüzyılın meleği olarak görülüyor. Üniversitedeki lojistik bölümlerine talep her geçen gün artarken, lojistik sektörünün profesyonel akademisyenleri üniversite kürsülerinden verdikleri eğitimlerle lojistik sektörü çalışanlarının nitelik kazanmasına büyük bir katkı sunuyor. 




Türkiye'nin Lojistik Fakültesi'nin ilk konferansı Pegasus Kargo ile olacak



Göndermenin kolay yolu mottosuyla sunduğu zamanında ve kaliteli hizmet ile rakiplerinden ayrılan Pegasus Kargo, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliğiyle 23-24 Mart 2016 tarihinde Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı düzenlenecek. 
 




Pegasus Cargo, İzmir acenteleriyle buluştu


Yayın: 15-01-2016
Kategori: Havayolu

Pegasus Cargo, 28 Aralık’ta düzenlediği etkinlikte İzmir’deki acenteleri ile bir araya geldi. 




Pegasus Kargo sektörün küresel profesyonellerini öğrencilerle buluşturdu


Yayın: 25-03-2016
Kategori: Havayolu

Pegasus Kargo ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliğinde düzenlenen Pegasus Kargo sektörün küresel profesyonellerini öğrencilerle buluşturdu.
 




Havacılık ve lojistiğin profesyonelleri öğrencilerle 8’inci defa buluşuyor



İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliğiyle 26 Mart 2020 tarihinde Uluslararası Havacılık ve Lojistik Konferansı düzenlenecek.